krimi zprávy 25,10,2012

Do osobního vozidla zaparkovaného u lesa u obce Předonín vnikl v úterý v odpoledních hodinách neznámý lapka. Zmocnil se zde ponechané peněženky s finanční hotovostí a platebními kartami. Neopatrný majitel karet měl u nich přiložené přístupové kódy pro výběr peněz z bankomatu. Zlodějíček nelenil a než poškození naplnili košíky, ztenčil jejich účet. Pro trestný čin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku po neznámém pachateli pátrají roudničtí policisté.
Odnesl nářadí
Oznámení o krádeži věcí z vozidla přijali policisté v Roudnici také o víkendu. Neznámý pachatel vnikl v nočních hodinách do vozidla zaparkovaného před domem. Po rozbití okénka z vozidla odnesl elektrické ruční nářadí v hodnotě 32 tisíc korun. V tomto případě policisté po neznámém pachateli pátrají pro trestný čin krádeže a poškození cizí věci.
Riskoval pro židli
Počátkem září tohoto roku odcizil 25letý mladík z restaurace ve Štětí židli. Jednalo se o židli z kovové slitiny v hodnotě 1200 korun, která byla součástí venkovního posezení restaurace. Policisté mladíka vypátrali a zjistili, že jeho trestní minulost je bohatá. Pro opakované krádeže se jeho pobyt za mřížemi může protáhnout až na tři roky.
24. 10. 2012
nprap. Pavla Kofrová

Red

Red